jan8571 napisal/-a:Prav, prav...mislite si kar si hočete, zaradi mene lahko vsak pride na dom in vidi orožni list ter dovoljenje, brez problema ga pokažem! Bom pa drugače vprašal če ste vsi tako strog....ima gdo doma kakšno deco verzijo lugerja p08 ali p38, ali mauserja c96? Šeenkrat povdarjam, luger itd. rabim samo ker mi je pištola všeč, in nočem streljati z njo, zato imam druge pištole kot so glock, colt...KI SEM JIH KUPIL Z NABAVNIM DOVOLJENJEM!!!!! Luger, walther itd. bi rad imel izključno in samo za zbirko! Če ima gdo deco verzijo z gibljivimi deli naj pove, samo ne mi bit zoprni z besedami kot so: opozarjam vas na jan8571, bodite pozorni na to, dajte si to za razmislek....pri takih stvareh mi pa kar pritisk narase, prvo se prepričaj potem pa govori! Pa brez zamere.
cibo napisal/-a:p 38 napisal/-a:jan8571 napisal/-a:Prav, prav...mislite si kar si hočete, zaradi mene lahko vsak pride na dom in vidi orožni list ter dovoljenje, brez problema ga pokažem! Bom pa drugače vprašal če ste vsi tako strog....ima gdo doma kakšno deco verzijo lugerja p08 ali p38, ali mauserja c96? Šeenkrat povdarjam, luger itd. rabim samo ker mi je pištola všeč, in nočem streljati z njo, zato imam druge pištole kot so glock, colt...KI SEM JIH KUPIL Z NABAVNIM DOVOLJENJEM!!!!! Luger, walther itd. bi rad imel izključno in samo za zbirko! Če ima gdo deco verzijo z gibljivimi deli naj pove, samo ne mi bit zoprni z besedami kot so: opozarjam vas na jan8571, bodite pozorni na to, dajte si to za razmislek....pri takih stvareh mi pa kar pritisk narase, prvo se prepričaj potem pa govori! Pa brez zamere.
Pozdravljen!
Najbrž si zbiralec začetnik... Predno daš oglas za neko stvar, se odloči, ali bi kupil, menjal...
"Če ima gdo deco verzijo z gibljivimi deli naj pove"- tukaj že veva oba, za kaj se gre,kajne.....
Pri mojemu oglasu sem točno napisal , kaj je potrebno za nakup pištole in posebej sem ti odgovoril na ZS, da menjava ne pride v poštev, prav tako tudi ne pošiljanje po pošti brez nabavnega dovoljenja, da bi se potem ti odločil"kaj pa če mi ne bo všeč" in potem kljub izrecnemu odgovoru, da ne pošiljam po pošti, preden ne vidim nabavnega dovoljenje še vedno vztrajaš, če bi ti pištolo poslal po pošti...Prav tako si dobil tel.št. od mene-in potem vse tiho je bilo...
Mislim, da si zgrešil ta forum, če si resen zbiralec OK, drugače pa je bolje, da ne pišeš neumnosti, da potem ne dobiš "slab" sloves oz da se potem pritožuješ, da ti "pritisk naraste"-zakaj že?
Dogovor je dogovor, igraj fer igro, pa boš dobil tudi pozitivne odzive...
Vidim, da tudi na strelcu.si pišeš podobne zadeve-tam pravila enako veljajo kot za ta forum....
Pa brez zamere
Lp
Dečku je pač pištola všeč.ampak vseeno bi jo rad videl,in takrat povedal če mu je všeč.Zdaj se pa odloči al je TUC al je MUC.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost